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De Admiraal
Due to the recent coronavirus infection, it is difficult to travel abroad.
Under the title of "Europe of Traveling Food", I would like you to experience the feeling of traveling through food.
We will decide the theme every month and hold a fair of European regional cuisine and local cuisine.
(Held on the 1st Saturday and 3rd Sunday of every month)
Date | 1st Saturday and 3rd Sunday of every month |
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theme | ●1月2日(土)、1月17日(日) 【美食の国ベルギー カルボナード・フラマンド】 (牛肉のビール煮込み) ●2月6日(土)、2月21日(日) 【ヨーロッパとアジアの交差点 世界三大料理のトルコ料理 カルヌヤルク】 (茄子の挽き肉詰め) ●3月6日(土)、3月21日(日) 【東欧ハンガリー 古き良き郷土料理 パプリカシュ・チルケ】 (骨付き鶏肉の煮込み パプリカ風味) ※上記メニューをメイン料理としてご準備致します |
time | 11: 30-14: 00 (Available at your desired time |
Location | Hotel Europe De Admiraal |
Fee | Adult 4,000 yen (tax and service charge included) |
Reservation / Inquiry | フランス料理 デ アドミラル 0956-27-0646 |