Notice

NEWS

De Admiraal

Hotel Europe De Admiraal Information on "Europe of Traveling Food"

Due to the recent coronavirus infection, it is difficult to travel abroad.
Under the title of "Europe of Traveling Food", I would like you to experience the feeling of traveling through food.
We will decide the theme every month and hold a fair of European regional cuisine and local cuisine.
(Held on the 1st Saturday and 3rd Sunday of every month)

Date 1st Saturday and 3rd Sunday of every month
theme ●1月2日(土)、1月17日(日)
【美食の国ベルギー カルボナード・フラマンド】
 (牛肉のビール煮込み)

●2月6日(土)、2月21日(日)
【ヨーロッパとアジアの交差点 世界三大料理のトルコ料理 カルヌヤルク】
(茄子の挽き肉詰め)

●3月6日(土)、3月21日(日)
【東欧ハンガリー 古き良き郷土料理 パプリカシュ・チルケ】
(骨付き鶏肉の煮込み パプリカ風味)

※上記メニューをメイン料理としてご準備致します
time 11: 30-14: 00 (Available at your desired time
Location Hotel Europe De Admiraal
Fee Adult 4,000 yen (tax and service charge included)
Reservation / Inquiry フランス料理 デ アドミラル 0956-27-0646
PAGE TOP
PAGE TOP