A French restaurant with a profound feeling and elegance

Hotel Europe 's main dining with the name "Admiraal"

Tables on the herringbone floor. Silverwares and wine glasses are orderly and cleanly prepared . De Admiraal is a full-fledged French restaurant with a profound interior. We offer dishes that make the most of the characteristics of seasonal ingredients.

■ Dress code
For men, please be sure to wear a jacket during the dinner section. Also, rubber sandals, slippers, beach sandals, and men's shorts (half pants) are not allowed.
(Jacket is not necessary from July to September)

■ Preschoolers (under elementary school age) may not be able to use the restaurant during lunch and dinner time depending on the restaurant reservation status. If there are any questions, please feel free to contact us.

OPEN

Lunch 11:30 -14:00
Dinner 17:30 - 20:30

Reservation inquiry

TEL:0956-27-0646

※キャンセル料は人数減の場合、前日17時以降より100%となります。
※お電話でのご予約・お問い合わせは10時から承ります。

French cuisine with plenty of local ingredients

In any dish, the quality of the ingredients determines the taste. French cuisine made in Kyushu, which makes the best use of seasonal ingredients, and comfortable service promise to make an unforgettable experience for your trip.

Wine that produces a blissful mariage

The sommelier selects the best wine for the course meal. From the finest wines that no one knows to small producers, De Admiraal's diverse list offers a wine and culinary mariage.

We may run out of stock or change the rate.
* If you wish to put it on hold, please let us know at the time of booking.
Mariage of the finest French and the finest music

Classical music is performed at lunchtime and dinnertime. The solid floor surrounded by beautiful melodies and the finest French mariage create the most elegant time.


安永 和生(やすなが かずお)【デ・アドミラル料理長】

1976.9.26 佐賀県出身
料理師専門学校(フランス料理・イタリア料理専攻)卒業後、イタリア料理店を経て平成9年より、ハウステンボス入社。
ホテルアムステルダム、迎賓館(エリタージュ)でレストランの基礎を学び、在籍中は、国内外で研鑽を積む。
平成22年 ホテルヨーロッパ レンブラントホール料理長
平成26年 ホテルヨーロッパ デ・アドミラル 料理長
県内調理師学校 非常勤講師
 
お客様の声を、真意に受け止めご満足いただける様、一皿一皿気持ちを込め、心に残るよう精一杯、努めて参ります。

フェアメニューご案内

【12月18日~12月26日】クリスマスディナーのご案内

【12月18日(土)~12月26日(日)】
光の街クリスマスに合わせ、クリスマスらしい彩り鮮やかなフランス料理。
バイオリンやピアノなどの生演奏を聴きながら、特別な時間をお届けいたします。
大切な人との優雅なひとときをどうぞお楽しみくださいませ。

Noël       17,000円
Gourmand   22,000円

※上記期間は限定コースのみのご案内となります。
   通年コースのご提供はございません。
※料金には消費税・サービス料が含まれております。  

デ アドミラル 『旅する食のヨーロッパ 帰国編』のご案内

海外旅行が厳しい状況下でも旅行気分を少しでも味わって頂けるように
ヨーロッパの郷土料理を中心に「旅するヨーロッパ」と題し展開して参りました。
今回は、一度日本に帰って来て、ここ佐世保SASEBOをテーマに実施致します。
次回より、“ 食のワールドツアー”   世界への旅が始まります・・・
 

■毎月特別開催
■11:30~14:00(ご希望のお時間で承ります)

Discerning wine & plate

At the hotel restaurant, you can enjoy carefully selected sommelier wines along with seasonal dishes.

仔牛背肉のロティ ソースシャンパーニュ ブーランジェールと小玉ねぎのキャラメリゼ

おすすめワイン
シノン レ グレゾー 2015 11,000円
表示金額には消費税および10%のサービス料を含んでおります。

チェリーや黒い果実の香り、しっかりとした骨格の中にエレガントさとフィネスが感じられるワインです。
旨みと上品さを併せ持つ仔牛背肉のロティと共に秋の味覚をお楽しみください。

Prices アラカルト 5,400円
プレリュードコース 11,000円
※表記金額は消費税・サービス料10%を含まれております。
Sales time 17:30~21:00

Information on De Admiraal Takeaway Lunchbox

From Hotel Europe 's proud main dining "De Admiraal"
We have prepared a take-away lunchbox that you can feel free to enjoy the taste of the hotel.
Please enjoy a variety of dishes unique to French cuisine prepared by the chef.

■ Limited 20 pieces per day
■ Reservation only up to 5 days before the pick up day

Special privilege of restaurant use for day-trippers

  • 【花火開催等によるハーバータウン入場有料日】ハーバーゾーン入場料金をお支払いになられ、こちらの店舗をご利用になられたお客様は精算時にハーバーゾーン入場料金をご返金いたします。
    ※2021年11月20日はハウステンボス入場パスポートが必要となります。
    ※2021年12月31日はカウントダウン専用入場チケットが必要となります。
  • Harbor Town of use in the (harbor of the town continued to the palace) a day guests only, has a private parking (free) are available. Please be sure to mention the car number when making a reservation, as you will need to make a reservation for the restaurant in advance.

* Please kindly note that the number of parking spaces is limited.
Click here for the location of the private parking lot