An open tea lounge surrounded by flowers and music overlooking the canal

朝食会場の混雑状況>
※ページ内でご案内している「通常より混雑(赤色)」表示は、満席の可能性もございます。

防疫対策に配慮した食べ放題形式にてお楽しみください。
詳細はこちら>

You can enjoy the freshly made "chef's special omelet", "freshly baked bread" and "local fish making" in a buffet style under epidemic prevention measures.

Enjoy an Yuga breakfast in the open lounge overlooking the inland sea.

Price Adult 3,500 yen

Child (4 years old to elementary school students) 1,750 yen
* The displayed amount includes consumption tax and 10% service charge.
Offer time 7:00-10:00

Commitment points ① Original omelet that you can choose from 20 kinds of abundant ingredients

Chef guests will make your omelet in front of the eyes.

We have more than 20 kinds of abundant ingredients. Please choose a topping and enjoy guests own original omelet.

<Topping menu>

・ Cheese ・ Karasumi powder ・ Ham

・ Jako ・ Bacon ・ Chicken char siu

・ Tuna ・ Olive ・ Tomato

・ Paprika, pickled shibazuke, truffle zest, etc.

* Subject to change depending on availability. Please acknowledge it beforehand.

Commitment point ② Local fish sashimi

Nagasaki Prefecture is also highly regarded as a land where fish are delicious.

Please enjoy the fresh sashimi such as "sea bream", "isagi", "sea bream" and "octopus" from the sea near Nagasaki.

* Please note that the contents of the sashimi may change depending on the time and availability.

Sticking point ③ Shabu-shabu of Nagasaki Wagyu beef

You can enjoy high quality local Nagasaki meat with shabu-shabu.

We also have "Gomadare", "Ponzu", "Grated Momiji", etc., so please enjoy them as you like.

④ Hotel Europe original sparkling wine

How about an eye opener who wakes up from the morning?

Hotel Europe 's original sparkling wine will create a wonderful morning.

A sparkling wine made from 100% Chardonnay with an aromatic and gorgeous fruitiness.

It is also sold at the Anchors Lounge Shop, so please take it as a souvenir.

Discerning point ⑤ Non-alcoholic sparkling wine

For those who are not good at alcohol, we are preparing non-alcoholic sparkling wine to wake you up.

It is a non-alcoholic sparkling wine supervised by "Bernard Magrez", which owns the rated chateau "Chateau Pape Clement" in the Bordeaux Grave area.

It is a bottle that perfectly expresses the delicate taste so that it can be mistaken for a real wine.

朝食メニュー ※季節、入荷状況により変更となる場合がございます。

♦ライブキッチン
・シェフ特製オムレツ
 20種類のオムレツトッピング
・長崎和牛しゃぶしゃぶ

♦温製料理
・ボイルドエッグ
 (ハード・ソフト)
・あらびきソーセージ
・ソーセージ
・ソフトベーコン
・オニオンリング
・ハッシュドポテト
・キノコソテー
・トマトグリル
・季節の温野菜
・季節のグラタン
・季節の野菜スープ
・中華粥
 5種類のお粥トッピング

♦ホテルベーカリー
・クロワッサン
・バニラマフィン
・アップルデニッシュ
・クロワッサン ダマンド
・ナチュール
・パンドミ
・五穀パンドミ

♦パステルデナタ

♦シリアル
・コーンフレーク
・チョコワ
・フルーツグラノーラ

 

♦冷製料理
・生ハムサラダ
・スモークサーモン
・ボローニャハム

♦チーズ
・ブラスカス(オランダ)
・ヤールスバーグ(ノルウェー)

♦フレッシュサラダ
・サラダメランジェ
・プチトマト
・ブロッコリー
・パプリカ
・人参
・タマネギ
・5種ビーンズ
・レッドキャベツ
・5種類のドレッシング
・オリーブオイル、バルサミコ酢
・5種類のサラダトッピング

♦フルーツ、ヨーグルト
・オレンジ
・パイナップル
・メロン
・季節のフルーツ
・フルーツカクテル
・プレーンヨーグルト

♦ドライフルーツ
・イチゴ
・パイナップル
・マンゴー

♦チョコファウンテン

♦こだわり和食
・地魚のお造り
・マグロ松前漬け
・茶碗蒸し
・ご飯
・十六穀米
・味噌汁
・おかゆ
 5種類のお粥トッピング
・冷奴/湯豆腐
・日替わり焼き魚
 (焼鮭/ワイン鯖)
・いわし
・納豆
・平天
・温度卵
・とろろ
・梅干し
・胡瓜の浅漬け
・南瓜煮
・牛蒡と牛肉のたいたん
・肉じゃが煮
・小松菜辛子浸し
・唐墨じゃこ
・焼き海苔
※お米は長崎県産米を使用

♦お飲み物
・オレンジジュース
・グレープフルーツジュース
・アップルジュース
・野菜ジュース
・ウーロン茶
・牛乳
・コーヒー
・ダージリンティー
・煎茶
・ノンアルコールスパークリング

♦アルコール
・ホテルヨーロッパ オリジナルスパークリングワイン