RESTAURANT

Night menu

Supreme Japanese cuisine that colors the four seasons

3月20日(土)以降は営業形態を下記に変更いたします。
※朝食につきましては通常通り毎日営業いたします。

店休日 毎週 月曜日
●ディナー営業終了時間 20:30(LO)20:30

menu

* The contents are subject to change depending on the purchase status of ingredients.

Hana Kaiseki

前菜 椀物 造り 強肴 焼物 蓋物 御飯物 甘味

¥10,000(税込・サービス料込) 

Aya Kaiseki

前菜 椀物 造り 焼物 強肴 蓋物 御飯物 甘味

¥14,000(税込・サービス料込) 

Steak Kaiseki

Appetizer Bowl Monozukuri Local fish Poire Wagyu steak (abalone steak) Rice sweetness

¥16,000(税込・サービス料込) 

Steak Kaiseki (Spiny lobster)

Appetizer Bowl sashimi Ise lobster poire Wagyu steak (abalone steak) Rice sweetness

¥19,000(税込・サービス料込) 

長崎卓袱会席

Caudal fin mouth take hot water, sashimi, steamed food, fried food, simmered food, rice food, water confectionery, soup powder

¥17,000(税込・サービス料込) 

長崎県日本料理マイスター受賞記念メニュー『匠』懐石

御祝い肴 御椀物 御造り 御家喜物 御揚げ物 御多喜合わせ 御飯物 御甘味

¥19,000(税込・サービス料込) 

Kaiseki Kaiseki

先付け 椀物代わり 八寸 造り 焼き物 揚げ物 炊き合わせ 御飯物 甘味

*Reservation required

¥32,000(税込・サービス料込) 

Wagyu shabu-shabu kaiseki

Appetizer hot pot (beef, vegetables, Goto udon) Rice sweetness

※2名様より
※お盆、年末年始期間中は提供していません

¥16,000(税込・サービス料込) 

Sukiyaki Kaiseki

Appetizer Sukiyaki (beef / vegetables) Rice sweetness

* From 2 people
* Not available during Golden Week, Obon, and New Year holidays

¥16,000(税込・サービス料込) 

Children's lunch

Kissuitei special children's bento such as fresh fish chirashizushi, fried shrimp, and Japanese beef hamburger steak.
Dessert with ice cream.
* Limited to children up to elementary school.

¥2,800(税込・サービス料込)

Other menu

* Beverages may run out of stock or the price may change.
If you have a request for reserve, please let us know at the time of booking.

* WEB reservation exclusion date: 8 / 13-16, 22

PAGE TOP
PAGE TOP